Adax NEO NP – 1400W

92 900 Ft

Költséghatékony, megbízható norvég fűtőpanel, beépített digitális termosztáttal, 37 cm-es magassággal.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , ,
MEGOSZTÁS

Az Adax Neo egyesíti a gazdaságos működés és a modern esztétikai megjelenés által támasztott követelményeket. A digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között az Adax Neo az egyik leggazdaságosabb és emelett legstabilabb üzemeltetést biztosítja. Az Adax Neo NP sorozat 37 cm-es magassággal, 7 féle fűtésteljesítménnyel (400-2000W), 4 féle színválasztékban érhető el (piros, fehér, fekete, ezüst).

Az Adax Neo fűtőpanel konvekciós elven melegítí fel a helyiség levegőjét. Legjobb hatásfokot ablakok alatt, a padlótól 5-10 cm magasan felszerlve érhetünk el. Ilyenkor egy “hőfüggöny” keletkezik az ablak hideg üvege és a felmelegített szobalevegő között, ami által a helyiségben egyenletes, a termosztát által beállított hőmérséklet marad. Az Adax fűtőpanel nem hagyományos izzószállal működik, hanem egy speciális fűtőbetéttel, amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten fűt, ezáltal kevesebb áramot fogyaszt.

A precíz elektronikus vezérlésnek köszönhetően a kívánt hőmérséklet elérése után a fűtőpanel óránkénti fogyasztása általánosságban a fűtésteljesítmény harmadának megfelelő kWh. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a fűtőtest nem veszi fel a teljesítménye maximumának megfelelő áramot, hanem azt, hogy a digitális termosztát, mely méri a fűtendő helyiség hőmérsékletét csak akkor kapcsol be, ha a szoba hőfoka a beállított érték alá süllyed. Az Adax Neo termosztátját egy hetes ciklusban előre beprogramozhatja az Ön életritmusának megfelelően, így mikor munkába megy, biztosan nem felejti el levenni a hőfokot, este pedig az előre bemelegített lakásba érkezhet haza. A két hőmérséklet (komfort és takarék) beállításával akár 25%-os energiamegtakarítás is elérhető.

Felszerelésnél figyeljünk arra, hogy a kezelőgombok a minden esetben a panel jobb oldalán, rejtve helyezkednek el. Ezekkel tudjuk beállítani a komfort és takarék-hőmérsékletet, az időt, a napokat. Hagyományos 230 V hálózati feszültségről üzemeltethető. A gazdaságos működés 3m-es maximális belmagasságnál garantált. 5 év teljes körű garancia.

Építési Normagyűjtemény

Nem

Szín

Ezüst, Fehér, Fekete, Piros

Teljesítmény

1400 W

Befűthető Légtér

40 m³

Áramfelvétel (A)

6,1 A

Érintésvédelmi Osztály

IP 20

Befűthető Alapterület

15 m²

Magasság (mm)

370 mm

Szélesség (mm)

1049 mm

Felszerelhetőség

oldalfalra

Működési elv

konvekciós

Használat helye

beltéren

Tartozékok

Nem

Vezérlés

Programozható termosztát

Adax jótállási jegy

Adax NEO Basic S5

 Adax NEO használati útmutató

Adax NEO tanúsítvány

Adax NEO termosztát használati útmutató

Kérdésed maradt a termékkel kapcsolatban?

Adax Elektromos Fűtés

Adax Elektromos Fűtés

Climastar Elektromos Fűtés

Climastar Elektromos Fűtés

Comfort Heat elektromos padlófűtés

Comfort Heat elektromos padlófűtés

FEL

KOSÁR 0

Bejelentkezés

Regisztráció

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Elfelejtett jelszó

Elvesztetted a jelszavadat? Kérjük, adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét. E-mailben kap egy linket az új jelszó létrehozásához.